Hoppa direkt till innehåll

Bredband

Uppkopplad för framtiden

Fröderyd med omnejd

Bredbandsprojektet i Fröderyd med omnejd är nu avslutat!

Intresserad av en efteranslutning? Vänligen kontakta oss för prisuppgift.
Beställa tjänster i form av internet, TV och telefoni gör man via vår hemsida under beställ tjänst eller direkt via tjänsteleverantören.
Intresse Intresse 3 st 4%
Beställning Beställning 2 st 3%
Ansluten Ansluten 66 st 85%
Möjliga anslutningar: 78 st

Projektet är avslutat!

Nu är alla som beställt fiber anslutna till Njudung Energis öppna Stadsnät och projektet är därmed avslutat.
Intresserad av efteranslutning? Kontakt oss!

2020-04-15

Nu är installationerna igång. Det är Smålands Fiberteknik som kommer kontakta er för att utföra installationen i ert hem. Ni behöver då kunna avvara ca 2 timmar. Från den dagen ni fått er fiber installerad får ni testa på toksnabbt internet 250 Mbit/s under en månad. Det är vår tjänsteleverantör TH1NG som bjuder på denna frimånad. Tjänsten avslutas automatiskt. Tjänste...

2020-04-07

Grävningen är nu avslutad i området och nästa del i processen är blåsning av fiber. Det är vår entreprenör Smålands fiberteknik som utför detta arbete. Vid blåsning av fiber till er fastighet behöver ni i regel inte vara med på plats. Däremot är det viktigt att den fiberkabel som slingas upp vid tomröret intill ert hus får vara ifred. Fiber är väldigt känsligt och går lätt sönder.

2020-03-19

Grävning i tomterna är i full gång. Det är vår entreprenör Näsby Gräv som utför schakten.
Efter att förläggningen av kanalisationen är klar så blir nästa steg blåsning av fiber. Mer info om detta kommer när det börjar närma sig. Det är vår entreprenör Smålands Fiberteknik som blåser och installerar fibern.