Hoppa direkt till innehåll

Bredband

Uppkopplad för framtiden

Villa_webb

Fiber till villan

Det är dags att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik – fiber. ADSL är en produkt under kraftig avveckling och förutspås inte finnas kvar inom några år. Allt fler tjänster levereras via bredbandet och det ställer höga krav på leveranssäkerheten och bandbredden. Fiber har kapaciteten, även för framtiden!

Det självklara valet

Med en anslutning till Njudung Energis öppna Stadsnät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni. Det är även flexibelt om du vill byta tjänsteleverantör eftersom det är korta bindningstider. Hos oss får du en framtidssäker anslutning och tillgång till alla tjänster som erbjuds i Stadsnätet. Det råder fri konkurrens bland tjänsteleverantörerna, vilket innebär att du som kund alltid får en hög prestanda till ett bra pris. Du får en framtidssäker kommunikation, samtidigt som du ökar värdet på din villa.

Jag vill bli ansluten!

Det första du måste göra är att anmäla ditt intresse. För att ett område ska fiberanslutas så krävs det att en stor del av alla hushåll har gjort en intresseanmälan. Prata gärna med dina grannar så att de går in på vår hemsida och visar att de vill ha fiber genom att göra en intresseanmälan.
När vi ser att ett större antal fastighetsägare gjort intresseanmälan och vi bestämt att fokusera på detta område så skickar vi ut ett erbjudande om att teckna avtal. I samband med utskicket så hålls ett informationsmöte där vi berättar vad det innebär med en fiberanslutning till Stadsnätet. Därefter hålls ett byggstartsmöte, där representanter från Njudung Energi tillsammans med entreprenörer går igenom processen och vad som krävs av dig som fastighetsägare.