Hoppa direkt till innehåll

Bredband

Uppkopplad för framtiden

Mossbråsa med omnejd!

Nu bygger vi fiber till Mossbråsa med omnejd!

2021-06-09
Sista inskickningsdatum av anslutningsavtal är nu förbi och vi är i full gång med att se över anslutningsgraden och möjligheterna till att projektet ska kunna bli av. Semestern börjar dock närma sig, så mer information kring projektets fortgång kommer efter semesterperioden. Trevlig sommar!
Beställning Beställning 13 st 100%
Möjliga anslutningar: 13 st

2022-02-04

Schakten i Mossbråsa är klar och installationerna är igång. Det är Smålands Fiberteknik som kommer kontakta er för att utföra installationen i ert hem. Från den dagen ni fått fibern installerad får ni testa på toksnabbt internet 250 Mbit/s under en månad. Det är vår tjänsteleverantör Voicetech som bjuder på denna gratismånad. Tjänsten avslutas automatiskt.

2021-12-21

Schaktningen i området är i full gång, vi fortsätter så länge vädret tillåter!

2021-08-27

Då intresset av fiberanslutning i Mossbråsa var för lågt i delar området har en reducering gjorts. Vi kommer att fortsätta med projektet i den del av området där störst intresse har visats och där det är ekonomiskt möjligt för oss att bygga ut. Nästa steg i processen är kundbesök. Det är vår samordnare Adam som kommer att kontakta berörda för bokning av tid. Vid mötet får ...