Hoppa direkt till innehåll

Bredband

Uppkopplad för framtiden

Skede Norra/Rösa

Nu bygger vi ut Stadsnätet i Skede Norra & Rösa!

Det är mycket glädjande att äntligen få erbjuda fler i Skede Norra & Rösa fiberanslutning under 2023! Dagen har kommit för er som väntat på fiber. Njudung Energi gör alltid ett hembesök där vi tillsammans kommer överens om grävning, bästa placering av fiberboxen i bostaden samt reder ut praktiska funderingar som berör just din bostad. Allt sker i samråd med fastighetsägar...
Ansluten Ansluten 10 st 24%
Möjliga anslutningar: 42 st

2023-09-18

Schakten i området är klar och det är dags för blåsning av fiber. Det är vår entreprenör Smålands Fiberteknik som gör detta. Därefter kommer vår entreprenör Transtema att boka in installation med er. Från den dagen ni fått fibern installerad får ni testa på toksnabbt internet 250 Mbit/s under en månad. Det är vår tjänsteleverantör Bredband2 som bjuder på detta. Tjänsten avslutas automatiskt.

2023-06-27

Under våren har vi träffat fastighetsägare och markägare där vi bestämt förläggningsvägarna. I slutet av augusti kommer vi dra igång med schakt i området. Allt eftersom kommer vi även att börja blåsa och installera fibern hos er.
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar!Trevlig sommar!

2023-01-31

Avtalspaketen är nu utskickade till berörda adresser. Senast 2023-02-28 vill vi ha ert avtal oss tillhanda, men skicka gärna in ert anslutningsavtal redan idag!
Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar!